Hovedsiden | Tjenester | Om konseptet | Webshop | Kontakt oss  

Om konseptet

Så, hva er egentlig TrengerJegParaply.no? Det hele startet med en noe morsom og innovativ ide om å utvikle en meget enkel tjeneste hvor man med minst mulig anstrengelse kan få en indikasjon på om man trenger paraply eller ikke i løpet av kommende dag/døgn.

Etter en tids fundering og drømming rundt tanken, ble det bestemt at ideen skulle settes ut i livet. Domenet ble registrert, og nettstedet ble utviklet. I tillegg ble det også opprettet en SMS-tjeneste, så man også har mulighet til å utføre paraply-sjekken fra mobiltelefonen. Dette som et ledd i vår tankegang om enkelthet og tilgjengelighet for tjenesten.

Beregningene som gjøres ved et søk er basert på værprognoser for nedbørsmengder for valgt sted, og kan gi deg et svar på om du bør ta med deg paraply eller ikke.

Vi håper at det endelige resultatet du nå ser er så brukervennlig, enkelt og genialt som vi i utgangspunktet hadde sett for oss. Om du har synspunkter, kommentarer, ros eller ris rundt konseptet setter vi pris på om du forteller oss om dette.

For de mer statistikkinteresserte kan man her finne en liste over de 50 poststedene som har blitt søkt på flest ganger.

Alle værdata blir hentet fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK. Alle SMS-tjenester er drevet av no.fortumo.com.

TrengerJegParaply.no eies og driftes av Tibi DA, en bedrift som hovedsaklig driver med webutvikling.Del på Facebook


Bli tilhenger

Følg på Twitter


Ver. 1.0, copyright 2009-2020 © Tibi DA. Some rights reserved.

Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.
SMS-tjenester koster kr 3,- pr melding og er levert av no.fortumo.com.

Nettverk: NorskeReklamer.no | Valutakalkulator.net